powered by Surfing Waves

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Κατασχετήρια προς το δήμο



Με δυο πρόσφατες αποφάσεις που δημοσιεύονται σήμερα στο Διαύγεια, η οικονομική επιτροπή του δήμου προσπαθεί να προβεί σε ανακοπή κατασχετήριων που έχουν εκδοθεί εναντίον του.

Στο δήμο έχουν κοινοποιηθεί δυο κατασχετήρια ( εις χείρας τρίτου ) και αφορούν την καταβολή τελικού χρηματικού ποσού 9.338,88 € στην κ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ και 19.549,16 € στον κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΡΑΜΟΣΧΟ. Η οικονομική επιτροπή όρισε δικηγόρους για να ασκήσει ανακοπή των κατασχετηρίων ακύρωση της αναγκαστικής εκτέλεσης της πληρωμής.

Το κατασχετήριο επιδίδεται επειδή ο δήμος αρνήθηκε να πληρώσει διαταγή πληρωμής. Η διαταγή πληρωμής είναι μια δικαστική επιταγή που εκδίδει ο δικαστής, με την οποία διέταζε τον δήμο να πληρώσει το πρόδηλο χρηματικό χρέος του.

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δήμου φτάνουν τα 2,99 εκατ. Ευρώ


Κατά  του Δήμου έχουν ασκηθεί αγωγές από τρίτους και εργαζόμενους , διεκδικώντας αποζημιώσεις συνολικού ποσού ευρώ 1.234.146,87 για το Δ. Δ. Κηρέως , ποσού 170.000,00.περίπου για το Δ. Δ. Ελυμνίων και ποσού 140.448,00 για το Δ .Δ .Νηλέα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.