powered by Surfing Waves

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ο δήμος προσφέρει κατάστημα στην παραλία Κυμασίου, Μαντούδι προς ενοικίαση





Απο το Διαυγεια Β4ΩΔΩΛ5-ΔΟΣ :ψΤο Δημοτικό Συμβούλιο με απόφαση του στις 22/9/2011 και μετά από αίτημα της κας Αλεξίου Βασιλικής προέβηκε στην λύση της εκμίσθωσης ακινήτου στη θέση ΚΥΜΑΣΙ της Τ.Κ. Μαντουδίου. Το ακίνητο λειτουργούσε η ανωτέρω ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με διακριτό τίτλο «ΤΑΒΕΡΝΑ – ΟΥΖΕΡΙ».

Το ενοίκιο του καταστήματος μετά από πλειοδοτική δημοπρασία ήταν στα 1.088€/μήνα. Η ανωτέρω είχε εκμισθώσει από τον πρώην Δήμο Κηρέως και τα δύο ακίνητα στην ίδια θέση με ενοίκιο για το άλλο στα 588€/μήνα.
Η κ. Αλεξίου μας έχει παραδώσει τα κλειδιά και έχει αδειάσει το κατάστημα από 22/9/11 και μέσα έχει αφήσει ένα επαγγελματικό ψυγείο μήπως το διαπραγματευθεί ο νέος ιδιοκτήτης" .



Το Δ.Σ. αποφασισε να  προχωρήσουν οι νόμιμες διαδικασίες για την εκμίσθωση του ακινήτου στη θέση ΚΥΜΑΣΙ της Τ.Κ. Μαντουδίου".

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.