powered by Surfing Waves

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Για δεύτερη χρονιά οι πρατηριούχοι γυρίζουν την πλάτη τους στο δήμο



Ο διαγωνισμός για την προμήθεια καυσίμων και ελαιολιπαντικών αξίας 241.827,65 € που έγινε στις 30/3/12 και 2/4/12 απέβη άκαρπος οπότε και δεν μπορεί να γίνει κατακύρωση της δημοπρασίας σε προμηθευτή. Το θέμα παραπέμφθει στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα περαιτέρω.

Τα ίδια συνέβησαν και με τις σχολικές επιτροπές. Η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σχολικές επιτροπές του δήμου έκαναν απο ένα πρόχειρο διαγωνισμό για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για το 2012 συνολικής αξίας 100 χιλιάδες Ευρώ. Οι διαγωνισμοί κρίθηκαν άγονοι λόγω μη προσέλευσης προμηθευτών και έκαναν απευθείας ανάθεση.

Ως γνωστόν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δήμου  μας φτάνουν τα 2,99 εκατ. Ευρώ.  Σύμφωνα με την εκθεση ορκωτών λογιστών κατά  του Δήμου μας έχουν ασκηθεί αγωγές από τρίτους και εργαζόμενους,  διεκδικώντας αποζημιώσεις συνολικού ποσού ευρώ 1.234.146,87 για το Δ. Δ. Κηρέως,  ποσού 170.000,00 περίπου για το Δ. Δ. Ελυμνίων και ποσού 140.448,00 για το Δ.Δ. Νηλέα.
Πρόσφατα στάλθηκαν κατασχετήρια στο δήμο γιατί αρνήθηκε να πληρώσει δικαστικές διαταγές πληρωμών.


 Στο  δημο μας λειτουργουν οι παρακάτω πρατηριούχοι υγρών  καυσίμων:
ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε
- ΤΖΟΥΤΖΑΣ Ι. ΑΓΓΕΛΗΣ
- ΚΑΨΑΛΑΣ – ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ,
- ΚΑΨΑΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
- ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ
- ΜΩΡΑΪΤΗ ΣΟΦΙΑ,
- ΑΦΟΙ ΧΑΣΑΠΗ Ο.Ε.
- ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
- ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΠΡ. ΝΤΙΝΑ
- ΚΑΡΑΜΟΥΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
- ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ,
- ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
- ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ Δ. ΑΝΔΡΕΑ
- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
- ΦΕΡΓΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τι γίνεται με τις προμήθειες καυσίμων στο δήμο

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.