powered by Surfing Waves

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Προκαταρκτική για υπεξαίρεση για δήμαρχο

Να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα στη Δημοτική Επιχείρηση Τελετών και Αρωγής του Δ. Καλαμαριάς, στην οποία οι οικονομικοί επιθεωρητέςδιαπίστωσαν «τρύπα» ύψους 1,6 εκατ. ευρώ, παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης στο ΣΔΟΕ.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας θα εξεταστεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της υπεξαίρεσης τόσο ο νυν δήμαρχος Θεοδόσης Μπακογλίδης, όσο και ο πρώην Χριστόδουλος Οικονομίδης, καθώς επίσης και οι διατελέσαντες κατά την τελευταία 10ετία αντιδήμαρχοι Οικονομικών και γενικοί γραμματείς, αλλά και διευθυντικά στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου.

Επιπλέον, θα διερευνηθεί αν η συγκεκριμένη Δημοτική Επιχείρηση έκανε χρήση κτιριακών εγκαταστάσεων του δήμου, χωρίς να αποδίδει μισθώματα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.