powered by Surfing Waves

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Kατ΄ οίκον εξυπηρέτηση δημοτών απο υπαλλήλους του δήμου


Σε κατ’ οίκον παροχή βοήθειας σε πολίτες που έχουν αντικειμενική αδυναμία προσπέλασης σε δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες προχώρησε ο δήμος Βόλβης. Στο «Αυτοτελές Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας – ΑΜΕΑ» που συστάθηκε έχει τοποθετηθεί ως «Δημοτικός Ανταποκριτής» υπάλληλος του Δήμου. Ο σκοπός και ο ρόλος του «Δημοτικού Ανταποκριτή» δεν περιορίζεται στην διαβίβαση εγγράφων, αλλά περιλαμβάνει την ενεργό βοήθεια προς όσους το έχουν ανάγκη για την σύνταξη αιτήσεων και εγγράφων προς τον Δήμο και την παροχή συμβουλών για τις αναγκαίες ενέργειες προς επίλυση του ζητήματος που αντιμετωπίζουν.

πηγή: localit.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.