powered by Surfing Waves

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Επιδοτούμενο πρόγραμμα Τριπτόλεμος για εκπαίδευση νέων στον αγροτικό τομέα

Στη δεύτερη φάση υλοποίησης μπαίνει τοπρόγραμμα «Τριπτόλεμος» της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, που αφορά άτομα έως 40 ετών οι οποίοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στονπρωτογενή τομέα. Το πρόγραμμα «Τριπτόλεμος» απευθύνεται σε νέες και νέους με διαφορετικές γνώσεις, εμπειρίες, δεξιότητες και ενδιαφέροντα, που θέλουν να γνωρίσουν τις βασικές προϋποθέσεις αλλά και τις πραγματικές συνθήκες άσκησης του αγροτικού επαγγέλματος. Από 10 Απριλίου έως 14 Μαϊου 2012 καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φορείς να υποβάλουν τις προτάσεις τους για την ανάληψη της υλοποίησης του προγράμματος «Τριπτόλεμος».

Σκοπός του προγράμματος είναι να ενημερώσει και να προβληματίσει τους νέους που σκέπτονται να εγκατασταθούν στην περιφέρεια και να απασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, μέσω ενημερωτικών κύκλων και βραχυχρόνιων εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Το επίπεδο γνώσεων, το αντικείμενο απασχόλησης και η εμπειρία ή μη στον αγροτικό τομέα παραγωγής δεν θα αποτελεί κριτήριο για την επιλογή όσων συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.