powered by Surfing Waves

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Αμοιβή Ειδικών Συμβούλων, Επιστημονικών Συνεργατών και Ειδικών Συνεργατών των Ο.Τ.Α




Οι Ειδικοί Σύμβουλοι, Επιστημονικοί Συνεργάτες και Ειδικοί Συνεργάτες των Ο.Τ.Α, εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της με αριθμ. οικ.2/13917/0022/17.2.2012 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 414/Β’) «Καθορισμός αποδοχών του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου...». Επιπλέον, οι μετακλητοί Ιδιαίτεροι Γραμματείς των Δημάρχων λαμβάνουν τις ίδιες αποδοχές που δικαιούνται οι Ειδικοί Συνεργάτες του Δήμου βάσει της ανωτέρω Κ.Υ.Α.

H εν λόγω Κ.Υ.Α. ισχύει από 1/11/2011 και από την ημερομηνία αυτή παύει να ισχύει κάθε άλλη ρύθμιση που καθορίζει τις αποδοχές του προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. των Ο.Τ.Α.


Το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου των Ο.Τ.Α. λαμβάνουν το βασικό μισθό που αντιστοιχεί στον εισαγωγικό βαθμό της κατηγορίας τους,

Για τη μισθολογική εξέλιξη του ανωτέρω προσωπικού στα Μ.Κ. του άρθρου 12 του ανωτέρω νόμου, λαμβάνεται υπόψη χρόνος προϋπηρεσίας μέχρι επτά (7) έτη.

Πέραν του βασικού μισθού, οι ανωτέρω δικαιούνται τα επιδόματα και τις παροχές, που προβλέπονται από τις διατάξεις των άρθρων 15, 16, 17 και 20, του Ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226Α).

Παραδείγματα και πίνακες: ΕΔΩ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.