powered by Surfing Waves

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

και Κοινωνικό Φροντιστήριο

Ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης μέσω του Ν.Π.Δ.Δ. «Παιδεία - Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη (ΚΟΙ.Π.Α.Π.)», σε συνεργασία με την «Δράση Εναλλακτικής Σκέψης Ενεργών Πολιτών (ΔΕΣΕΠ)» και εκπαιδευτικούς της περιοχής, ιδρύουν κοινωνικό φροντιστήριο προκειμένου να βοηθηθούν οι μαθητές των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών με δωρεάν μαθήματα.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και καθηγητές ξένων γλωσσών να δηλώσουν την εθελοντική συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή.

Προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα λειτουργίας του κοινωνικού φροντιστηρίου παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν ειδικότητα - μαθήματα και ώρες εβδομαδιαίως που προτίθενται να διαθέτουν.

Δήλωση συμμετοχής :
α) στην ιστοσελίδα του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης (www.likovrisipefki.gr) και
β) στην ιστοσελίδα της ΔΕΣΕΠ (www.desep.gr)

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.