powered by Surfing Waves

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Νέοι επιστήμονες θα προσληφθούν για απασχόληση στο "Δημιουργικό Καλοκαίρι".




Εθελοντές με ημερήσια αποζημίωση για να απασχοληθούν σε δημιουργική απασχόληση παιδιών δημοτικού, το διάστημα από 18 Ιουνίου έως 23 Ιουλίου, αναζητεί ο φορέας "Εδρα".

Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί σε δήμους της Αττικής, στο πλαίσιο του προγράμματος "Δημιουργικό Καλοκαίρι" για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: παιγνιοθεραπευτές, δάσκαλοι εικαστικών, θεάτρου, μουσικοκινητικής αγωγής, διαφόρων τεχνών και αντικειμένων, νοσηλευτές και γυμναστές. Το πρόγραμμα "Δημιουργικό Καλοκαίρι" αποτελεί μία από τις Εθελοντικές Κοινωνικές Δράσεις των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων του φορέα ΚΣΔΕΟ "ΕΔΡΑ". Ξεκίνησε το 2011 σε συνεργασία με οκτώ δήμους της Αθήνας, παρέχοντας μια πρωτότυπη και ποιοτική πρόταση δημιουργικής απασχόλησης χαμηλού κόστους, που αφορά όλα τα παιδιά και επιπλέον υποστηρίζει τις οικογένειες των εργαζόμενων γονέων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι εμψυχωτές του προγράμματος βοηθούν τα παιδιά μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες να αξιοποιήσουν τις ικανότητες τους και να λειτουργήσουν σε ομαδικό πνεύμα. Το κοινωφελές αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει αθλητικές, καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές, περιβαλλοντικές και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail: cv.kap.edra@gmail.com.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.