powered by Surfing Waves

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Διαλύθηκε η δεξαμενή στην καταπατημένη απο την ΒΙΟΜΑΓΝ δημοτική έκταση στο Κυμάσι



Πηγή: N. Paliatsos







Ιστορία είναι πλέον η δεξαμενή πετρελαίου στο Κυμάσι που βρισκόταν σε καταπατημένη από την ΒΙΟΜΑΓΝ δημοτική έκταση. Το θέμα είχε φέρει στην επιφάνεια και το δημοτικό συμβούλιο  ο σύλλογος Κηρέας. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα κουκουλώματος από την δημοτική αρχή και μια εξώδικη καταγγελία από τον σύλλογο Κηρέα, αποφασίστηκε η διάλυση της με έξοδα του δήμου. Το δημοτικό συμβούλιο ύστερα από ένα αποτυχημένο διαγωνισμό αποφάσισε να αναθέσει απευθείας την απομάκρυνση της δεξαμενής στην Εταιρεία “Technoscrap –Αναστάσιος Τσόκος ΑΕ” η οποία προσέφέρε στο δήμο τιμή εκποίησης για τα παλιοσίδερα 8 λεπτά ανά κιλό.

Οι υπόλοιπες 5 δεξαμενές είχαν απαλλοτριωθεί από τον πρώην δήμο Κηρέως επί δημαρχίας Τριάντη. Η απαλλοτρίωση για άγνωστους λόγους δεν ολοκληρώθηκε από το δίδυμο Ενωτιάδη-Καντζούρα που ανέλαβε τα ηνία του δήμου από τον κ. Τριάντη  πάρα τις ενστάσεις διαμαρτυρίας του συλλόγου Κηρέας. Ο τελικός ωφελούμενος από αυτή την υπόθεση φυσικά βγήκε η ΒΙΟΜΑΓΝ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.