powered by Surfing Waves

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Μείωση δημοτικών ενοικίων

Τη μείωση κατά 20% των ενοικίων των δημοτικών καταστημάτων που εκμισθώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης εξετάζει η διοίκηση του κεντρικού δήμου. Το συγκεκριμένο θέμα θα απασχολήσει την προσεχή Δευτέρα και τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης μισθώνει ακίνητα στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης (Αγορά Καπάνι) και οι επαγγελματίες ενοικιαστές ζητούν τη μείωση των μισθωμάτων επικαλούμενοι πτώση του τζίρου τους αλλά και την γενικότερη οικονομική δυσπραγία. Σύμφωνα με την πρόταση της Διεύθυνσης Οικονομικών του δήμου τα ενοίκια των δημοτικών καταστημάτων στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης θα πρέπει να μειωθούν σε ποσοστό 20% για ένα έτος. Η πρόταση αφορά τα καταστήματα αλλά και τους πάγκους που βρίσκονται σε κοινόχρηστο χώρο.

Επισημαίνεται ότι η διάρκεια της μείωσης δεν μπορεί να υπερβεί το ένα έτος, ενώ παρέχεται η δυνατότητα ετήσιας ανανέωσης της, με όμοια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου κατά περίπτωση, εφόσον συνεκτιμηθούν οι επικρατούσες οικονομικές συνθήκες.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.