powered by Surfing Waves

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Λειτουργία Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου


O Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με τον κοινωνικό φορέα Κοινωνικές  Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων “ΕΔΡΑ” ανακοινώνουν τη λειτουργία του Ψυχοπαιδαγωγικού και Συμβουλευτικού Κέντρου Παιδιού-Εφήβου και Οικογένειας «ΠΝΟΗ». To Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρo «ΠΝΟΗ» λειτουργεί ως πρότυπο κέντρο πρόληψης, αξιολόγησης και αποκατάστασης, παρέχοντας υπηρεσίες σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας(3-17 ετών) και τις οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγου, γραφής, μάθησης καθώς και σχολικής προσαρμογής

Οι υπηρεσίες αυτές είναι:

  • Αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών
  • Λογοθεραπεία
  • Εργοθεραπεία
  • Παιδαγωγικής στήριξη
  • Ψυχολογική Στήριξη & Συμβουλευτική Παιδιού και Οικογένειας
Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο στελεχώνεται από μια διεπιστημονική ομάδα, η οποία συνεργάζεται για τις ανάγκες των περιστατικών που αντιμετωπίζει και την απαρτίζουν επαγγελματίες ψυχικής υγείας όπως κοινωνικός λειτουργός, ψυχολόγος, ειδικοί παιδαγωγοί, λογοθεραπευτές και εργοθεραπευτές.

Στο πλαίσιο των Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου θα λειτουργήσουν δραστηριότητες όπως,επιμορφωτικές συναντήσεις γονέων, εκπαιδευτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς,προγράμματα πρόληψης, ευαισθητοποίησης και αγωγής στην κοινότητα.

Οι υπηρεσίες παρέχονται με την κάλυψη των ασφαλιστικών ταμείων των εξυπηρετούμενων μελών και των οικογενειών τους χωρίς την επιπλέον οικονομική τους συμμετοχή, ΔΩΡΕΑΝ για τους άπορους και τους ανασφάλιστους.


Ώρες Λειτουργίας: 13:00 – 21:00
Δ/ΝΣΗ: Σαλαμίνος 11,ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΤΗΛ:210-2834740
E-mail:pnoe.hrakleio@gmail.com

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.