powered by Surfing Waves

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Hλεκτρονική υποβολή αιτήσεων εισαγωγής σε Φοιτητικές και Σπουδαστικές Εστίες μέχρι τις 28/9

H ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων εισαγωγής σε Εστίες για την εισδοχή των πρωτοετών Φοιτητών/τριων και Σπουδαστών/στριων στις Φοιτητικές και Σπουδαστικές Εστίες, η εν λόγω εφαρμογή θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου 2012 έως 28 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στον ιστότοπο esties.inedivim.gr (επίσης esties.ein.gr)

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στους πρωτοετείς και όχι σε φοιτητές από το εξωτερικό, ομογενείς ή παλαιοτέρων ετών. Στόχος είναι από την επόμενη ακαδημαϊκή xρονιά η όλη διαδικασία να γίνεται εξολοκλήρου ηλεκτρονικά.
Σκοπός είναι η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και η καλύτερη εξυπηρέτηση των επιτυχόντων, όπως τόνισε και η Υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, στην πρόσφατη επίσκεψή της στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.