powered by Surfing Waves

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

«Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί»



Ραδιομαραθώνιο ξεκίνησε από το πρωί της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου 2012, ο δήμος Ηρακλείου και η ΕΡΑ Ηρακλείου, προσπαθώντας να βελτιώσει την καθημερινότητα των παιδιών που έχουν ανάγκη ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.
Στόχος του ραδιομαραθώνιου, είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και των φορέων, οι οποίοι καλούνται να δείξουν το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη τους, ώστε κανένα παιδί να μην πηγαίνει νηστικό στο σχολείο.
Η προσπάθεια αφορά τη συλλογή γάλακτος (μακράς διαρκείας) καθώς και συμπληρωματικών προϊόντων πρωινού (χυμοί, συσκευασμένα μπισκότα κλπ) , είδη που θα διατεθούν σε μαθητές, παιδιά απόρων οικογενειών καλύπτοντας μέρος των καθημερινών αναγκών τους και ενισχύοντας την προσπάθεια του δήμου προς την κατεύθυνση αυτή.
Από τις 7 το πρωί και έως τις 2 το μεσημέρι αλλά και το απόγευμα μεταξύ των ωρών 5-6 μ.μ, οι δημοσιογράφοι και οι παραγωγοί της ΕΡΑ Ηρακλείου, φιλοξενούν στο στούντιο αλλά και τηλεφωνικά όσους επιθυμούν να βοηθήσουν.
Εκπρόσωποι του δήμου Ηρακλείου, και άλλων τοπικών φορέων, επιστήμονες, εκπαιδευτικοί και καλλιτέχνες, δίνουν πρόθυμα το παρόν στην προσπάθεια.
Η μέρα κλείνει στο δημαρχείο, στο κέντρο της πόλης με μουσικό πρόγραμμα από ντόπιους καλλιτέχνες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς, προκειμένου όλοι οι πολίτες να προσφέρουν και να διασκεδάσουν.
Στην προσπάθεια συμμετέχουν ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης οι οποίοι έχουν προσκληθεί από την ΕΡΑ Ηρακλείου να συνδεθούν κάποια στιγμή με το πρόγραμμά της για να μεταδώσουν και εκείνοι το μήνυμα της αλληλεγγύης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.