powered by Surfing Waves

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Προσλήψεις 15 διμηνιτών (εκτός ΑΣΕΠ) από την ΔΕΥΑ με αντιρρήσεις

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ, κ. Λεοντής

Πρόσλήψη  15- ατόμων με δίμηνη σύμβαση 


Την πρόσληψη συνολικά δέκα πέντε -15- ατόμων με δίμηνη σύμβαση για αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών αποφάσισε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ του δήμου μας στις 14/9/12 (ΑΔΑ: Β4ΘΓΟΛΤ7-Θ61) .

Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα πρακτικά η αναγκαιότητα πρόσληψης αιτιολογήθηκε ως εξης:
"Η ανάγκη της υπηρεσίας για άμεση πρόσληψη προσωπικού γίνετε επιτακτική λόγο της έναρξης του φθινοπώρου και απαιτείται ο καθαρισμός φρεατίων όμβριων και καναλιών και ρεμάτων σε όλη την περιφέρεια του δήμου, και αποκομιδή των σκουπιδιών. Οι εργασίες αυτές είναι απαραίτητες για την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους.
Το λόγο πήρε ο κος Ρούμπος λέγοντας ότι δεν εγκρίνει καμία πρόσληψη διότι ήδη η επιχείρηση έχει προβεί στην πρόσληψη δέκα τριών ατόμων με το πρόγραμμα πλησίον της σύνταξης και θα πρέπει η επιχείρηση να τους χρησιμοποιήσει για τις όποιες ανάγκες προκύψουν. Με την πρόταση αυτή συμφωνεί και η Κα Λουκά και προσθέτει ότι και το κόστος που θα προκύψει από την πρόσληψη τόσων ατόμων θα είναι πολύ μεγάλο για την επιχείρηση
".

Πληροφορίες για τις προσλήψεις στα : 6975 789810, 6940 683578 και 22270 31657 

Κατεργαριές/ ανοργανωσιά 

Στις 29/6/2012 η ΔΕΥΑ αποφάσισε (ΑΔΑ: Β4ΘΓΟΛΤ7-ΨΓ1) την άμεση πρόσληψη δύο ατόμων με δίμηνη σύμβαση (εκτός ΑΣΕΠ) για την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης ως βοηθοί στο βυτίο λυμάτων. Λόγο του καλοκαιριού η ζήτηση του βυτίου λυμάτων είναι μεγάλη ειδικά στη Δημοτική ενότητα Νηλέως . Δεν ανακοινωθήκαν τα ονόματα των προσληφθέντων. Η απόφαση αυτή που πάρθηκε στις 29/6/12 δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια στη 21/9/12 (ΑΔΑ: Β4ΘΓΟΛΤ7-ΨΓ1). Ως γνωστόν οι αποφάσεις δεν μπορεί είναι εκτελεστέες πριν δημοσιευτούν στο Διαύγεια. Η ΔΕΥΑ παρανομεί αν προχώρησε στην άμεση πρόσληψη τους χωρίς να έχει δημοσιεύσει την απόφαση αυτή στο Διαύγεια.

... μια καθυστερημένη πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ

Με καθυστέρηση 2 μηνών δημοσιεύτηκε (στις 21/9/12) στο Διαύγεια η απόφαση (της 29/6/12) για την πρόσληψη της Καλομοίρη Άννας από τον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ σαν ΥΕ εργάτρια γενικών καθηκόντων βάσει μιας παλιάς προκήρυξης της ΔΕΥΑ Κηρέως (αποφ. 2989/10-12-2009). Από τα δημοσιευμένα πρακτικά (ΑΔΑ: Β4ΘΓΟΛΤ7-ΙΒΧ) Το λόγο στο Δ.Σ. πήρε «ο Κος Ρούμπος λέγοντας ότι δεν συμφωνεί με την πρόταση του προέδρου να καλέσει μόνο το ένα άτομο για πρόσληψη, αλλά θα πρέπει να προσληφθούν και οι υπόλοιποι επιτυχόντες του διαγωνισμού. Στην άποψη αυτή συμφώνησε και η Κα Λουκά και ζήτησε να μην γίνονται προσωπικές διακρίσεις»

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.