powered by Surfing Waves

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Υποψηφιότητα για «Πράσινο Νησί»



Τη στήριξή του στο δήμο Λειψών παρέχει ο δήμος Ρόδου, προκειμένου να ετοιμάσει το φάκελο που απαιτείται, ώστε να χαρακτηριστεί «Πράσινο Νησί».

Οι δήμαρχοι Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς και Λειψών Μπενέτος Σπύρου στις 18 Σεπτεμβρίου 2012, υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση, ώστε ο δήμος Ρόδου ο οποίος έχει τη διαχειριστική επάρκεια να στηρίξει τον δήμο Λειψών με τις τεχνικές του υπηρεσίες και όποια άλλη βοήθεια χρειάζεται.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, αφορά νησιά κάτω των 1.000 κατοίκων τα οποία εφόσον μετέχουν θα έχουν δυνατότητα δημιουργία υποδομών για πράσινη ανάπτυξη με πόρους του ΕΣΠΑ, με ενδιάμεσο φορέα το ΚΑΠΕ.

Σημειώνεται ότι, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λειψών στη συνεδρίαση της 14ηςΣεπτεμβρίου 2012, ενέκρινε τη συμμετοχή του δήμου Λειψών ως δικαιούχου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013» και Πρόγραμμα «Πράσινες Αγροτικές και Νησιωτικές Κοινότητες Νέο Πρότυπο Ανάπτυξης»

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.