powered by Surfing Waves

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Δήμαρχοι: Χωρίς τα 35 εκατ. δε βγαίνει ο Οκτώβρης

Σε στάση... αναμονής και καταβολής των ΚΑΠ και της δόσης Οκτωβρίου των 35 εκατ. ευρώ από τα ΠΟΕ είναι οι περισσότερες περιφερειακές ενώσεις δήμων της χώρας, αν και στους κόλπους των δημάρχων ακούγονται όλο και περισσότερο οι φωνές που λένε πως σύντομα όλοι θα ακολουθήσουν τον «προπομπό», το Δήμο Αχαρνών.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ, ως γνωστόν, από τις 13 Σεπτεμβρίου, έχει λάβει θέση... Ποντίου
Πιλάτου για το τι μέλλει γενέσθαι με τις κινητοποιήσεις των δημάρχων, ρίχνοντας το «μπαλάκι» στις ΠΕΔ. Με απόφασή του, η οποία έφτασε με καθυστέρηση (το λιγότερο) πέντε ημερών στις περισσότερες Ενώσεις της χώρας, ζητεί να κάνουν μια καταγραφή του διήμερου των κινητοποιήσεων, και αφού συνεδριάσουν, να αποστείλουν τις προτάσεις τους στην ΚΕΔΕ.

Αν και ο πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου Β. Τετριμίδας θα έπρεπε να είναι ο πρώτος που θα κινούσε τις διαδικασίες για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τις κινητοποίησεις, καθώς έχει και προσωπικό ενδιαφέρον λόγω της πολύ κακής οικονομικής κατάστασης του δήμου του, εντούτοις, μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί συνεδρίαση. Σε κάθε περίπτωση δήμαρχοι της περιοχής έλεγαν ότι«τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα 35 εκατ. Αν δεν τα πάρουμε θα έχουμε πρόβλημα».

πηγή: aftodioikisi.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.