powered by Surfing Waves

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

O Ψαρρός κουκουλώνει την καταπάτηση της ΒΙΟΜΑΓΝ;

 Στα βίντεο,  από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για την καταπατηση της ΒΙΟΜΑΓΝ ο κ. Ψαρρός είπε ότι μέσα στην καταπατημενη δημοτική έκταση υπάρχει μια δεξαμενή.  Λες και οι δεξαμενές είναι μανιτάρια για να φυτρώνουν  όπου βρούν μέσα σε ξένα χωράφια.  Είπε οτι  ο φράκτης μπήκε επί Σκαλιστήρη για να προστατεύσει τις δεξαμενές.  Δηλαδή, τότε εφραξαν έτσι απλά δημόσια έκταση που δεν τους άνηκε για να προστατεύσουν τις δεξαμενές τους και μερικες απο αυτές τις  κατασκεύασαν (με ποιανού άδεια;)  μέσα σε ξένη ιδιοκτησία. .
Το ερώτημα βέβαια είναι πως ένας δήμαρχος που δημόσια τουλαχιστον  λέει οτι θέλει να διώξει τις δεξαμενές απο την παραλία δικαιολογεί έτσι την "ύπαρξη" τους μέσα σε δημοτική έκταση και δεν εκδηλώνει  καμιά απολύτως πρόθεση να κάνει κάτι ενάντια του καταπατητή.

Το δεύτερο που είπε ο κ. Ψαρρός είναι ότι  ενω ήξερε για την καταπάτηση  της ΒΙΟΜΑΓΝ από το καλοκαίρι,  δεν πηρε κανένα ουσιαστικό μέτρο εναντίον της. Είπε οτι η ΒΙΟΜΑΓΝ δεν αμφισβητεί την ιδιοκτησία του χώρου. Δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα να την κρατήσει φραγμένη;  Μαλιστα ο κ. Ψαρρός  είπε ότι όποτε θέλει ο δήμος μπορεί να πάει, άκουσον, άκουσον, όχι να βγάλει το φράχτη αλλά να τον μεταφέρει  πιο μέσα.  Δηλαδή, ο δήμος θα επιβαρυνθεί οικονομικά για να εξασφαλίσει την νέα περίφραξη του καταπατητή.  Ο καταπατήτης  δεν έχει καμιά ευθύνη   να απομακρύνει το φράχτη του;

Η ΒΙΟΜΑΓΝ  δεν αμφισβητεί την κυριότητα της έκτασης, αλλά την ίδια στιγμή συνεχίζει να κάνει χρήση της δημοτικής έκτασης χωρίς να πληρώνει τίποτα και ο κύριος Ψαρρός δεν έχει και κανένα πρόβλημα με αυτό. Αν ηταν δική του η έκταση θα κρατούσε την ίδια στάση; Θα τους άφηνε να την χρησιμοποιούν δωρεάν;

Τα ίδια έκανε  και με την οριοθέτηση του Κυμασιώτη για λογαριασμό της ΒΙΟΜΑΓΝ. Οι αγρότες του είπαν ότι τους καταπατάνε την γη, η τεχνική υπηρεσία του δήμου του ζήτησε να ξαναμελετήσει το θέμα,αλλά αυτός ακάθεκτος τους αγνόησε όλους για να μην δυσαρεστήσει την ΒΙΟΜΑΓΝ.

Τα ιδια έκανε και με το απολιθωμένο δάσος της Κερασιάς που δεν έφερε καμιά αντίρρηση στη μελέτη της ΒΙΟΜΑΓΝ να μετατρέψει το χώρο σε μεταλλείο.

Κάτι δεν πάει καλά εδώ.

Πρέπει να βγει στην δημοσιότητα το Πόθεν Έσχες του Ψαρρού και οι συναλλαγές του με την ΒΙΟΜΑΓΝ. Τα παραπάνω δεν είναι δηλώσεις ανθρώπου που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του δήμου αλλά κάποιου που πάει να θολώσει τα νερά για να δικαιολογήσει τις αυθαιρεσίες της ΒΙΟΜΑΓΝ .

Δ. Μ.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.