powered by Surfing Waves

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Καθαρίστριες σχολικών μονάδων του δήμου με σύμβαση έργου στο δήμο


Προκειται για πρόσληψη καθαριστριών, με σύμβαση μίσθωσης έργου για τις Σχολικές Μονάδες που δεν καλύπτονται από το προσωπικό που μεταφέρθηκε στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας με βάση το Ν.3852/2010 . Οι Σχολικές Μονάδες που δεν καλύπτονται από μόνιμο προσωπικό καθαριστών/στριών είναι το Δημοτικό Κερασιάς, το Δημοτικό-Νηπιαγωγείο Αγίας Άννας, το Δημοτικό Σκεπαστής , και το Δημοτικό -Νηπιαγωγείο Προκοπίου.

Στη Σχολική Κοινότητα Δημοτικού-Μαντουδίου υπηρετεί καθαρίστρια με οργανική θέση, επειδή όμως το Δημοτικό μεταφέρθηκε σε καινούριο κτίριο στο οποίο οι αίθουσες μαζί με του Νηπιαγωγείου ξεπερνούν τις δεκαοχτώ η Δ/ντρια Νηπιαγωγείου με έγγραφο της ζητά να προσληφθεί για το Νηπιαγωγείο καθαρίστρια με σύμβαση μίσθωσης έργου.

Ο κος Αγγελόπουλος ανέφερε ότι το σύνολο των μαθητών που φοιτούν στο Δημοτικό Μαντουδίου δεν δικαιολογεί την χρήση όλων των αιθουσών οπότε δεν χρήζουν καθαριότητας όλες οι αίθουσες καθημερινά άρα ή μόνιμη καθαρίστρια μπορεί να καλύψει και τις τρεις αίθουσες του Νηπιαγωγείου, επίσης ανέφερε ότι μπορεί να γίνει συστέγασηΔημοτικού-Νηπιαγωγείου στο καινούριο κτίριο έτσι ώστε η καθαριότητα να καλύπτεται από την μόνιμη υπάλληλο. Πρότεινε η απόφαση για την πρόσληψη καθαρίστριας να γίνει σε επόμενο συμβούλιο στο οποίο θα προσκληθεί και ο Διευθυντής του Δημοτικού Μαντουδίου.

Οι Διευθυντές των σχολείων με έγγραφό τους μας ενημέρωσαν ότι επιθυμούν να γίνει ανανέωση των συμβάσεων με τις καθαρίστριες που είχαν το προηγούμενο σχολικό έτος, κατόπιν ειδοποιήσαμε τις καθαρίστριες οι οποίες υπέβαλαν αίτηση για την πρόσληψή τους.

Αποφασιστηκε η ανανέωση των συμβάσεων έργου για το σχολ.έτος 2012-2013 :

α)Για το Δημοτικό-Νηπιαγωγείο Προκοπίου η Στεργίου Αργυρώ
β) Για το Δημοτικό-Νηπιαγωγείο Αγίας Άννας η Γκίκα Αναστασία
γ) για το Δημοτικό Κερασιάς η Σταματόγιαννη Ευαγγελία και
δ)Για το ΔημοτικόΣκεπαστής η Παπασταμούλου Τριανταφυλλιά.
Για την καθαρίστρια του Νηπιαγωγείου Μαντουδίου θα παρθεί αποφαση σε επόμενο συμβούλιο.

 Η αμοιβή των καθαριστριών καθορίζεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην 2/18254/0022/3-4-
2008 (ΦΕΚ 672/Β/17-4-2008) Κοινή Απόφαση Υπουργών Οικονομίας –Εθνικής Παιδείας και
Θρησκευμάτων και προσδιορίζεται από τον αριθμό των αιθουσών του Σχολείου όπως ισχύει.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.