powered by Surfing Waves

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Λαϊκός Ποδηλατικός Γύρος : "η ποδηλασία δεν έχει όρια"

Λαϊκός Ποδηλατικός Γύρος «No Limits Cycling by George Himonetos» με τη συμμετοχή του Ολυμπιονίκη Γιώργου Χειμωνέτου θα διεξαχθεί το Σάββατο3 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 15:00 στην πόλη της Άρτας με αφετηρία την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.

Ο Δήμος Αρταίων προσκαλεί όλους τους δημότες, ανεξαρτήτου ηλικίας, σε αυτή την ανοιχτή γιορτή με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση τους, σε θέματα αθλητισμού, προστασίας του περιβάλλοντος και υγιεινού τρόπου ζωής, με αρωγό το άθλημα της ποδηλασίας.

«Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διοργανωθούν ποδηλατικοί γύροι σε κατηγορίες, διαδρομή ελεύθερης συμμετοχής για όλη την οικογένεια και παράλληλες δράσεις δεξιοτεχνίας και παιχνιδιών, του Γιώργου Χειμωνέτου με τους μικρούς μας φίλους, στην κεντρική πλατεία της πόλης, γιατί η ποδηλασία δεν έχει όρια», σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση ο δήμος.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.