powered by Surfing Waves

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

(Ξανά-) Εγκαινιάζεται το δημοτικό σχολείο Μαντουδίου

Στις 11/9/12 τελετή αγιασμού του δημοτικού σχολείου Μαντουδίου με παρουσία του αντιδημάρχου Δ.Ε. Κηρέως και του προέδρου του Δ.Σ. Θα ξαναπάνε στις 12/11 σε αναζήτηση λίγης δημοσιότητας  για να εγκαινιάσουν την επίσημη έναρξη λειτουργίας του δημοτικού σχολείου
Ο θεσμός των εγκαινίων όσο και η λέξη εγκαίνια έχουν θρησκευτικές ρίζες. Εγκαίνια είναι η τελετή για την επίσημη έναρξη της λειτουργίας ενός κτηρίου. Το δημοτικό σχολείο Μαντουδίου άρχισε να λειτουργεί στις 11/9/12 τα εγκαίνια του είναι η 12/11/12.Το νέο κτίριο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1998 επί κοινότητας Μαντουδίου. Το σχολείο έχει χωρητικότητα 250 μαθητές και διαθέτει 7 τάξεις ανά όροφο, χώρο πολλαπλών δραστηριοτήτων και αίθουσα βιβλιοθήκης στο ισόγειο.Στο δημοτικό σχολείο Μαντουδίου σήμερα φοιτούν περίπου 72 μαθητές και 30 μαθητές φοιτούν στο νηπιαγωγείο.

Ο δήμος απέστειλε την παρακάτω πρόσκληση:

"Σας προσκαλούμε στο Μαντούδι, τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11:30 π.μ. στα εγκαίνια ολοκλήρωσης και λειτουργίας του Νέου Δημοτικού Σχολείου ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ, έργο προϋπολογισμού 1.600.000 €, χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ και φορέα εκτέλεσης την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας".

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.