powered by Surfing Waves

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Καταλήψεις δημοτικών κτιρίων μέχρι την Παρασκευή

Την απόφαση για τη συνέχιση των καταλήψεων των δημοτικών κτιρίων με έμφαση στον αποκλεισμό των Γραφείων Προσωπικού (με στόχο να μην αποσταλούν στοιχεία συναδέλφων και να μην εκδοθούν διαπιστωτικές πράξεις διαθεσιμότητας-απόλυσης) μέχρι την Παρασκευή, ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΟΕ - ΟΤΑ. Παράλληλαοι εργαζόμενοι στους δήμους ανακοίνωσαν την προκήρυξη 4ωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας για την Παρασκευή, από τις 11.00 το πρωί έως 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια, ενώ την ίδια ημέρα θα προχωρήσουν σεσυγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη (στις 11.30) και (μηχανοκίνητη ή πεζοπόρα) πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ανάλογες συγκεντρώσεις και πορείες θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών.

Συγκεντρώσεις σε MEGA, συνέδριο ΚΕΔΕ


Παράλληλα,  το Σάββατο στις 9 το πρωί θα προχωρήσουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο των εγκαταστάσεων του MEGA CHANNEL (Λεωφόρος Μεσογείων 117-Αθήνα), «προκειμένου να δώσουμε τη δική μας απάντηση στις αθλιότητες των δημοσιογράφων της εκπομπής MEGA Σαββατοκύριακο (Ι. Χασαπόπουλος - Μ. Αναγνωστάκης), οι οποίοι προκειμένου να συκοφαντήσουν το δίκαιο και έντιμο αγώνα μας είπαν πως έδωσαν 10,00 ευρώ «γρηγορόσημο» για να μαζέψουμε τα σκουπίδια τους... τα πραγματικά και όχι τα τηλεοπτικά. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αν και κακοπληρωμένοι τους πληροφορούμε πως έχουν ήθος και αξιοπρέπεια, αρχές που δυστυχώς σπανίζουν στις μέρες μας !!!».

Ταυτόχρονα η ΠΟΕ- ΟΤΑ προαναγγέλλει μαζική και δυναμική παρουσία του στο ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε. τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στις 10.00 το πρωί στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Βασ. Αλεξάνδρου 2-Αθήνα).

Καταγγελία κατά Μανιτάκη

Τέλος, η ΠΟΕ - ΟΤΑ καταγγέλλει τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη που «εκφράζει πλέον το σκληρό πρόσωπο της εξουσίας», καθώς «για πολλοστή φορά, ενσαρκώνοντας το ρόλο του «ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ-ΔΙΑΤΑΣΣΩ και ΕΚΤΕΛΩ»αρνείται να συναντήσει τους εκπροσώπους των εργαζομένων»

πηγή  afodioikisi.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.