powered by Surfing Waves

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζονται οι καταλήψεις στα δημαρχεία. Συμμετέχει και το Μαντούδι

Κατάληψη του δημοτικού καταστήματος Μαντουδίου απο δημ. υπαλλήλους σε συμπαράσταση στην ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στην διαθεσιμότητα δημοτικών υπαλλήλων με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ ΔΕ. 
Επιμένουν στις κινητοποιήσεις τους οι υπάλληλοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που έχουν προχωρήσει σε κατάληψη δημαρχείων και δημοτικών κτιρίων.

Έπειτα από την έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ την Τρίτη αποφασίστηκε η συνέχιση των καταλήψεων για τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, προκειμένου να μην δοθεί στην κυβέρνηση καμία λίστα με ονόματα υπαλλήλων που πρόκειται να βγουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Το Ε.Β. σε παλαιότερο άρθρο του είχε  εξετάσει πως θα επιρεαστεί ο δήμος μας.

 Στο δήμο μας   είναι  κατάληψη στο δημοτικό κατάστημα  Μαντουδίου που στεγάζει το ΚΕΠ και τις τεχνικές υπηρεσίες. Οι  επιτελικές υπηρεσίες του δήμου είναι στην Λίμνη.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.