powered by Surfing Waves

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Εισαγγελική έρευνα για την ποιότητα νερού σε δημοτική κοινότητα

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, προκάλεσαν δημοσιεύματα σχετικά με την ποιότητα του νερού στη δημοτική κοινότητα Δρυμού Θεσσαλονίκης.

Προηγήθηκε προ ημερών ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου, σύμφωνα με την οποία, το νερό στην εν λόγω περιοχή χαρακτηρίζεται μη πόσιμο και ακατάλληλο για μαγείρεμα, καθώς από τις ποιοτικές αναλύσεις προέκυψε ότι περιέχει υψηλή περιεκτικότητα νιτρικών. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ευάγγελος Μαδεμλής, διέταξε να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν τα προβλεπόμενα από το νόμο αδικήματα. Η έγγραφη παραγγελία δόθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.