powered by Surfing Waves

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Γιγαντιαία λαχανοσαλάτα, μήκους 2,5 περίπου χιλιομέτρων,

Μια γιγαντιαία λαχανοσαλάτα, μήκους 2,5 περίπου χιλιομέτρων, που διεκδικεί μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, παρασκευάστηκε στο χωριό Αγία Βαρβάρα του Ηρακλείου, προκαλώντας τον θαυμασμό περαστικών και επισκεπτών της περιοχής.

Η σαλάτα παρασκευάσθηκε από κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας και χρειάστηκαν περισσότεροι από τέσσερις τόνοι ντόπιο λάχανο -ένα από τα βασικά ποιοτικά προϊόντα της περιοχής- και απλώθηκε από την αρχή ως το τέλος της Αγίας Βαρβάρας καλύπτοντας γύρω στα 2,5 χιλιόμετρα όσο και το μήκος του χωριού που είναι ένα από τα μεγαλύτερα -σε μήκος- στα Βαλκάνια.

Ο δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης, συγχαίρει τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας, αλλά και όλους που συνέβαλαν, προκειμένου να επιτευχθεί το εγχείρημα της παραγωγής της γιγαντιαίας λαχανοσαλάτας -τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα στον κόσμο.

Τέτοιες πρωτοβουλίες τονίζει, συντελούν ώστε να προβάλλεται ο Δήμος στο σύνολό του και παράλληλα

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.