powered by Surfing Waves

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Προκαταβολή 200 χιλιάδων ευρώ παίρνει ο δήμος μας για να τα βγάλει πέρα

Με απόφαση  του υπουργού Εσωτερικών   χορηγήθηκε στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας του Νομού Εύβοιας, ποσό 200.000,00 € ως προκαταβολή, έναντι των εσόδων που δικαιούται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων υπό τον τίτλο ««Κάλυψη πάσης φύσεως αναγκών Ο.Τ.Α.», για την αντιμετώπιση επιτακτικών αναγκών του.

Το ανωτέρω ποσό αποτελεί έσοδο του (Κ.Α 0611 εσόδων-τακτική επιχορήγηση) του προϋπολογισμού εσόδων οικονομικού έτους 2012 του Δήμου και της κατηγορίας εσόδων «Τακτικά Έσοδα από επιχορηγήσεις για λειτουργικές δαπάνες» και θα συμψηφισθεί στο σύνολο του ποσού που δικαιούται ο Δήμος αυτός από τον ανωτέρω λογαριασμό.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.