powered by Surfing Waves

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Βρέθηκε εργολάβος για τον χλοοτάπητα του γηπέδου του Πηλίου με προσφορά 86.127,37 €


Ο δήμος υπέγραψε την σύμβαση (μετά απο διαγωνισμό) με την  κοινοπραξία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΑΡΙΤΣΑΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ , με διεύθυνση γραφείων Λίμνη Ευβοίας τηλέφωνο , για την εκτέλεση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ – ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΗΛΙΟΥ » συνολικού πρ/σμού 89.715,99 € ο οποίος προσέφερε ποσόν Ευρώ 86.127,37 € (συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α ο οποίος βαρύνει τις πιστώσεις τουέργου) ήτοι μέση έκπτωση τέσσερα τοις εκατό (4%) επί των τιμών του τιμολογίου και του προϋπολογισμού της μελέτης.
Το έργο θα εκτελεστεί σε προθεσμία Δώδεκα (12) μηνών από την υπογραφή του συμφωνητικού .

Πριν δυο μήνες ο δήμος είχε αναθέσει απευθείας την εκτέλεση του έργου στον ΕΔΕ κ. ΜΑΝΑΡΙΤΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ . κόστους 12.000,00 Ευρώ και την εκτέλεση του έργου«ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ» πάλι με απευθείας ανάθεση 10.000 Ευρώ  την ολοκλήρωση του νηπιαγωγείου Αγίας Άννας.

Ο κ. Μαναρίτσας Ευάγγελος ήταν ο εργολάβος του έργου «Επισκευή και Συντήρηση Δημοτικού
Κινηματογράφου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.