powered by Surfing Waves

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Υπό προϋποθέσεις η εξόφληση των ληξιπρόθεσμων των ΟΤΑ


Οι ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί αλλά και το Μητρώο Δεσμεύσεων όπου θα καταγράφονται οι ειλημμένες και οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις τους θα είναι οιδύο βασικές προϋποθέσεις για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των φορέων του Δημοσίου και των ΟΤΑ.

Αυτό τόνισε μιλώντας σήμερα στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για το θέμα των ναρκωτικών, με αφορμή την περίπτωση του ΟΚΑΝΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

«Οι πόροι θα είναι άμεσα διαθέσιμοι, αυτό όμως που πρέπει να διασφαλίσουμε είναι ότι προκειμένου να αποπληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αντίστοιχοι φορείς, δεν θα δημιουργήσουν μια νέα γενιά ληξιπρόθεσμων οφειλών», πρόσθεσε ο κ. Σταϊκούρας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.