powered by Surfing Waves

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

«Μαραθώνιος» Αγροτέρας Αρτέμιδος

Εκδηλώσεις για την ανάδειξη του σημαντικού αρχαιολογικού μνημείου του Μετς, του ιωνικού ναού της Αγροτέρας Αρτέμιδος, διοργανώνει οΕξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογός «Αρδηττός», σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Κατοίκων Μετς, και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, ημέρα του κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, πραγματοποιεί συμβολικό, παιδικό μαραθώνιο, απόστασης 420 μέτρων, με αφετηρία το Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματισμό τον αρχαιολογικό χώρο της

Αγροτέρας Αρτέμιδος. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια της τοιχογραφίας του καλλιτέχνη ιΝΟ, από το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, στο σύγχρονο αναλημματικό τοίχο που βρίσκεται μπροστά στον αρχαιολογικό χώρο της Αγροτέρας Αρτέμιδος, επί της οδού Αρδηττού.

Στον παιδικό μαραθώνιο, μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών.

Συνάντηση Εγγραφές 12:00

Εκκίνηση: Βασιλέως Κωνσταντίνου, Παναθηναϊκό Στάδιο 12:30

Τερματισμός και απονομές: Αρδηττού, αρχαιολογικός χώρος Αγροτέρας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.