powered by Surfing Waves

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ο δήμος αναζητεί στέγη για το Αγροτικό Ιατρείο Τρουπίου και Δαφνούσας


Οικονομική επιτροπη του δημους προκήρυξε διαγωνισμό για να να μισθωθεί εκ νέου χώρο για τις ανάγκες λειτουργίας Αγροτικού Ιατρείου στον οικισμό Τρουπίου του Δ.Δ. Δαφνούσας και καταρτισε τους παρακάτω όρους της διακήρυξης δημοπρασίας:

1. Το προσφερόμενο ακίνητο να είναι εντός του οικισμού Τρουπίου του Δ.Δ. Δαφνούσας για την καλύτερη πρόσβαση των ηλικιωμένων .
2. Το προς μίσθωση ακίνητο πρέπει
α) να βρίσκεται εντός των ορίων του οικισμού Τρουπίου - Δ.Δ. Δαφνούσας, να είναι ισόγειο & ανεξάρτητο για να διευκολύνεται η είσοδος των αναπήρων.
β) να έχει δύο κύρια δωμάτια – WC .
γ) να έχει ωφέλιμη επιφάνεια το ελάχιστο 40μ2

3. Οι επιθυμούντες να λάβουν μέρος στη δημοπρασία πρέπει να φέρουν κλειστή προσφορά εντός είκοσι (20) ημερών από την ημέρα δημοσίευσης της διακήρυξης (22.11.12).


Ως ανώτατο μίσθωμα ορίζονται τα 100,00 € και κάθε έτος θα προσαυξάνεταιμε τις νόμιμες προσαυξήσεις


Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι πενταετής από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού.




0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.