powered by Surfing Waves

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Όλες οι χρηματοδοτήσεις της Ε.Ε. σε ειδική έκδοση

Σε μία δύσκολη εποχή που η κρίση οδηγεί στην οικονομική κατάρρευση οι δυνατότητες χρηματοδότησης μέσα από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμβάλουν σε σημαντικό βαθμό στις προσπάθειες ανάπτυξης και αντιμετώπισης της κρίσης.

Για την επίτευξη αυτών των στόχων, η Ε.Ε. θέσπισε απλούς, πρακτικούς και διαφανείς κανόνες για την πρόσβαση σε χρηματοδότηση. Βασική θέση των συντακτών του Οδηγού είναι: «Ο προγραμματισμός είναι το ουσιαστικό κριτήριο της καλής διακυβέρνησης».


Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τέτοιου είδους κινήσεις διατηρούν τους ρυθμούς σε υψηλά επίπεδα τους στόχους της στρατηγικής «Ευρώπη 2020 σε μια Ένωση 27».

Στα προγράμματα της περιόδου 2007-2013 δίδεται μεγάλη έμφαση στην έρευνα, στη στήριξη της ανάπτυξης δικτύων για εμπορεύματα, ανθρώπους και ενέργεια και συνέβαλαν στην καταπολέμηση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, στην επίτευξη οικονομικής μεγέθυνσης, καθώς και στη δημιουργία περισσότερων και καλύτερων θέσεων εργασίας.

Για την επίτευξη αυτών των φιλόδοξων στόχων, η Ε.Ε. θέσπισε απλούς, πρακτικούς και διαφανείς κανόνες για την πρόσβαση σε χρηματοδότηση. Βασική θέση των συντακτών του Οδηγού είναι: «Ο προγραμματισμός είναι το ουσιαστικό κριτήριο της καλής διακυβέρνησης».

Η νέα έκδοση του οδηγoύ για τις κοινοτικές χρηματοδοτήσεις.

Οδηγός χρηματοδότησης απο ΕΕ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.