powered by Surfing Waves

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πιλοτική εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Your First EURES job» για 5.000 νέους ανέργους

Άρχισε η πιλοτική εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Your First EURES job» που αφορά στην εργασιακή αποκατάσταση 5.000 νέων ανέργων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης απο το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Η εύρεση θέσης εργασίας πραγματοποιείται μέσω του υπάρχοντος δικτύου EURES, των εθνικών υπηρεσιών απασχόλησης των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην πιλοτική φάση του προγράμματος η εύρεση θέσεων εργασίας θα γίνει από τέσσερις εθνικές υπηρεσίες απασχόλησης, της Δανίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας, στις οποίες μπορούν να απευθύνονται οι νέοι από18-30 ετών, ώστε να βοηθηθούν στην εύρεση εργασίας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις θα δοθεί και οικονομική ενίσχυση στην διάρκεια της διαδικασίας εύρεσης της κατάλληλης θέσης εργασίας.

Επίσης, στο πλαίσιο του προγράμματος, μικρομεσαίες επιχειρήσεις (έως 250 εργαζόμενοι), μπορούν να αιτηθούν χρηματική ενίσχυση ώστε να καλύψουν μερικώς το κόστος της εκπαίδευσης και προσαρμογής των νέων εργαζομένων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://bit.ly/Jrd4tk

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.