powered by Surfing Waves

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και το καλοκαίρι

Τη λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά από 6 ως 12 ετών ανακοίνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου κατά τους θερινούς μήνες του 2012.

Το χρονικό διάστημα λειτουργίας του Κέντρου είναι από 1η Ιουλίου έως και 31η Αυγούστου, ενώ το ωράριο λειτουργίας είναι : Δευτέρα – Παρασκευή και 07:30-16:00.

Ο χώρος λειτουργίας είναι το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου και δικαίωμα εγγραφής έχουν όλα τα παιδιά ηλικίας από 6 έως και 12 ετών. Οι γονείς που θα γράψουν τα παιδιά θα πρέπει να πληρώσουν συμμετοχή 50€ μηνιαίως για κάθε παιδί. Το χρονικό διάστημα υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 5 Ιουνίου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.