powered by Surfing Waves

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» διατηρείται



Σε «έλλειψη ενημέρωσης» ή παραπληροφόρηση προς εξυπηρέτηση προεκλογικών σκοπιμοτήτων, αποδίδει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας την έντονη αντίδραση των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» σχετικά με τις πολιτικές τις οποίες ασκεί.

Κατά το υπουργείο όχι μόνο διατηρείται το υφιστάμενο πρόγραμμα για τους 60.000 ωφελούμενους και διασφαλίζονται οι εργαζόμενοι, αλλά και επεκτείνεται σε 70.000 νέους ωφελούμενους «για τους οποίους τα κριτήρια είναι διαφορετικά (ηλικία και άλλα) μιας και το νέο πρόγραμμα αφορά ασφαλισμένους στα Ταμεία», ενώ, όπως τονίζει, «αναμένεται να δημιουργηθούν 5.000 νέες θέσεις εργασίας πέραν των υφιστάμενων σήμερα στους δήμους».


Στο δήμο μας 210 άτομα, κυρίως ηλικιωμένοι,ωφελούνται απο το προγραμμα "βοήθεια στο σπίτι"που
απασχολεί 7 εργαζόμενους. Το προγραμμα δρασης του δήμου για το 2012 προβλέπει αναβάθμιση του προγράμματος.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.