powered by Surfing Waves

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

992 χιλιάδες Ευρώ για την ανάπλαση της πλατείας Προκοπίου



Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την ένταξη της πράξης «ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ Δ.ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-
ΑΓ.ΑΝΝΑΣ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ»,Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας,στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013». Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ( ΕΓΤΑΑ) με το ποσό 992.453,56 Ευρώ.

Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας (Πλατεία Ηρώου) και των γύρω κοινοχρήστων χώρων  (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, αδιαμόρφωτος χώρος δυτικά της κεντρικής πλατείας). Διαμόρφωση χώρων στάθμευσης κοντά στην κεντρική πλατεία.  Πεζοδρομήσεις τιμημάτων οδών (Αγίου Κων/νου & Ελένης και 9ης Μαΐου) και  αναδιαμόρφωση του εμπορικού δρόμου (Οδός Οσίου Ιωάννη Ρώσου).

Αφορά την υπογειοποίηση των καλωδίων χαμηλής τάσης της ΔΕΗ στην περιοχή μελέτης . Για την αισθητική αναβάθμιση αυτής κατά μήκος των οδών της περιοχής μελέτης υπογείως  θα διέλθει η κύρια ηλεκτρική γραμμή καθώς και οι γραμμές παροχών ανά κτίριο με πρόσωπο επί των οδών που θα πεζοδρομηθούν. Οι υπάρχοντες στύλοι της ΔΕΗ θα καθαιρεθούν.

Η χρονική διάρκεια υλοποίησης ορίζεται από την 01/12/2011 έως την 31/12/2013


Άλλες προτάσεις

Το Δ.Σ. έχει εγκρίνει απο τις 24/10/11 τις παρακάτω μελέτες και υποβάλει τις προτάσειςγια την ένταξη στο ίδιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα:

-«Στρατηγική Ανάπτυξη και Αξιοποίηση Φαράγγι Νηλέα» Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας ,Προϋπολογισμού 130.185,75€

-«Στρατηγική Ανάπτυξη και Αξιοποίηση πεζοπορικού «Υδρόμυλος – Ροβιές» Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας, προϋπολογισμού 127.773,70 €

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.