powered by Surfing Waves

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Επιμένουν στην μεταφορά των λυμάτων Πηλίου στο ΒΙΟΚΑ Μαντουδίου

Κάτοικοι του Πηλίου με έντονες παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο εξέθεσαν προχθές τα σοβαρά και δίκαια προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της έλλειψης αποχετευτικού συστήματος. Το θέμα όπως τέθηκε είναι να μεταφερθούν τα λύματα στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης του δήμου. Λες και υπάρχει τέτοιο κεντρικό δίκτυο στο δήμο μας. Ουσιαστικά ζητούν μεταφορά των λυμάτων του Πηλίου στο Μαντούδι, χωρίς να εξετάσουν πόσο οικονομική είναι αυτή η λύση και το ότι Ο ΒΙΟΚΑ Μαντουδίου έχει σχεδιαστεί για 5.000 κατοίκους και είναι περιορισμένης χωρητικότητας. Η φθηνότερη λύση να δημιουργηθεί ΒΙΟΚΑ στο Πήλι σε μια από τις πολλές απόκρημνες ακτές του δεν ήταν θέμα συζήτησης. Γιατί κανένας δεν θέλει τα λύματα του στην αυλή του; Μήπως θα πρέπει να ερωτηθούν οι κάτοικοι και το τοπικό συμβούλιο Μαντουδίου για ένα τόσο σοβαρό θέμα; Μάλιστα όταν όπως αποκάλυψε το Ελεύθερο Βήμα η δημοτική αρχή δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς διαφάνειας και ελέγχους σωστής λειτουργίας της επεξεργασίας λυμάτων. Ένα από τα προγράμματα που απεντάχθηκαν πρόσφατα σαν ανενεργά ήταν και το αποχετευτικό Μαντουδίου Προκοπίου και Κηρίνθου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.