powered by Surfing Waves

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ημερίδα για την ευρωπαϊκή προοπτική της Αυτοδιοίκησης


Με αφορμή την 9η Μαΐου, που έχει καθιερωθεί ως Ημέρα Ευρώπης πραγματοποιείται στην Αθήνα την Παρασκευή 11 Μαΐου Ημερίδα με θέμα: «Η Ευρώπη χθες, σήμερα, αύριο, Αυτοδιοίκηση και Ευρωπαϊκή προοπτική». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Ε. στο γραφείο ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αμαλίας 8 στην Αθήνα. Συνδιοργανωτές είναι το γραφείο ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, ο Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας «Αμφικτυονία», η Περιφερειακή Ένωσης Δήμων Αττικής και η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης. Η ημερίδα θα μεταδίδεται απ’ ευθείας στο διαδίκτυο μέσω υπολογιστή (live streaming) στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, http://www.eetaa.gr/, με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Αθηνών, που θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι δήμοι όλης της χώρας. Τα θέματα τα οποία θα αναπτυχθούν είναι:
Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης στην νέα προγραμματική περίοδο

εισηγητής ο Γιώργος Σταυρακάκης Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ε.Κ.,
Αυτοδιοίκηση: Πως μπορεί να επιδράσει στην ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών,

εισηγητής Νικόλαος Σαλαβράκος Ευρωβουλευτής, Μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ε.Κ.
Η ΕΥΡΩΠΗ χθες, σήμερα, αύριο,

εισηγητής Γιώργος Παγουλάτος Δ/ντής Μονάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού Γραφείου Πρωθυπουργού,
Η Ευρώπη και η έξοδος από την κρίση,

εισηγητής Μαργαρίτης Σχοινάς Αναπληρωτής Δ/ντής Σώματος Συμβούλων Ευρωπαϊκής Πολιτικής (ΒΕΡΑ) του προέδρου της COMISSION.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.