powered by Surfing Waves

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο δήμος αναλαμβάνει την λειτουργία του Μουσείου Λαϊκής Τέχνης και Αγροτικής Ζωής στην Αγία Άννα

Η λειτουργία του Μουσείου Λαϊκής Τέχνης και Αγροτικής Ζωής του συλλόγου Ευβοέων «Νηλεύς» στην Αγία Άννα , μετα απο πρόταση του σύλλογου παραχωρείται στο Δήμο και να αναλάβει την λειτουργία του. Το συγκεκριμένο Μουσείο βρίσκεται στο το Αρχοντικό Στραφιώτη της Αγίας Άννας και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τους επισκέπτες και τους τουρίστες της περιοχής μας, με τα μοναδικά κι αξιόλογα εκθέματα του αλλά και το θεατράκι που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του είναι χρήσιμο για διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ο δήμος θα λειτουργήσει το Μουσείο μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2014 με προοπτική ανανέωσης της σύμβασης.

Το Μουσείο λειτουργεί κατά κανόνα με προσωπικό ενός υπαλλήλου και ωράριο 10:00 π.μ.-13:00 μ.μ. Τετάρτη έως Κυριακή και επιπλέον 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ. κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Για την πρόσληψη του υπαλλήλου αυτού απαιτείται ρητή συμφωνία και έγκριση του συλλόγου Ευβοέων «Νηλεύς» . Η αμοιβή και κάθε αποδοχή του υπαλλήλου θα καταβάλλεται από τον δήμο, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος και για την τακτοποίηση των ασφαλιστικών εισφορών του υπαλλήλου αυτού.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.