powered by Surfing Waves

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Δήμαρχος Πεντέλης: +150 μόρια στους εθελοντές πυροπροστασίας

Στο πλευρό των εθελοντών του δήμου του και της επιπλέον μοριοδότησής τους στις εποχικές προσλήψεις τάσσεται ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, με αφορμή την επικείμενη απόφαση για10.000 προσλήψεις στους ΟΤΑ αδεία... ΣτΕ.

«Υπάρχουν εθελοντές στο δήμο μας που προσφέρουν χιλιάδες ώρες εργασίας αμισθί για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων και για την πρόληψη πυροπροστασίας-πυρασφάλειας και κάθε φορά για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών που εκρήγνυνται στη περιοχή μας και όχι μόνο. Είναι αδιανόητο οι άνθρωποι αυτοί να αντιμετωπίζονται επί ίσοις όροις στις προσλήψεις για θέματα Πολιτικής Προστασίας», σημειώνει ο δήμαρχος με επιστολή του προς το υπουργείο Εσωτερικών.

Προτείνει, δε, «μετά τα παραπάνω και ενόψει των προσλήψεων Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας (ανταποδοτικού) που θα προκηρυχθούν σύντομα, να χορηγηθεί επιπρόσθετα bonus 150 μορίων, που αποτελούσε το bonus της εντοπιότητας που καταργήθηκε. Αυτονόητο είναι ότι οι εθελοντές που θα αμείβονται με το bonus αυτό θα είναι μέλη επίσημων εθελοντικών φορέων Πολιτικής Προστασίας εγγεγραμμένων στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών»

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.