powered by Surfing Waves

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Στρατηγικές Χρηματοδότησης για Άστεγους



Οι στρατηγικές χρηματοδότησης για αστέγους, θα είναι στο επίκεντρο σεμιναρίου, που διοργανώνουν στις 8 Ιουνίου 2012,στις Βρυξέλλες, η Επιτροπή Περιφερειών, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εθνικών Οργανώσεων για τους Αστέγους και το Ευρωπαϊκό Φόρουμ για την ανταλλαγή τοπικών στρατηγικών για τους αστέγους.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα εξετάσουν τις νομοθετικές προτάσεις του 2012 και 2013, συμπεριλαμβανομένων και των προτάσεων για την Πολιτική Συνοχής, το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για την Κοινωνική Αλλαγή και την Καινοτομία, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στις υπηρεσίες και τις πολιτικές για τους αστέγους.

Στόχοι του Σεμιναρίου:
Να αναζητηθούν οι προϋποθέσεις για αποτελεσματικές στρατηγικές χρηματοδότησης στο τωρινό οικονομικό κλίμα, στο πλαίσιο τριών ευρέων θεμάτων: προϋπολογισμός, διασπορά πηγών χρηματοδότησης, αποδοτικότητα κόστους.
Να δοθούν παραδείγματα υπαρχουσών στρατηγικών χρηματοδότησης για την αντιμετώπιση της έλλειψης στέγασης, με επίκαιρες πρακτικές πληροφορίες για τους τοπικούς οργανισμούς που θα παρευρεθούν στο σεμινάριο.

http://feantsa.horus.be/code/EN/pg.asp?Page=1401

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.