powered by Surfing Waves

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

219 χιλιάδες ευρώ η «προεκλογική» τακτική επιχορήγηση ΚΑΠ στο δήμο μας



219.180,18 Ευρώ είναι η επιχορήγηση του δήμου μας για τον Απρίλη που ανακοινώθηκε μια βδομάδα πριν τις εκλογές. Η δόση ειναι κατα  11% αυξημένη απο την  τακτική επιχορήγηση ΚΑΠ που πήρε ο δήμος το Μάρτη που ήταν 197 χιλιάδες Ευρώ.

Τα χρήματα προορίζονται για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του δήμου και κατά προτεραιότητα δαπανών μισθοδοσίας προσωπικού . Στα αποδιδόμενα ποσά έχουν συνυπολογισθεί :
-οι δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού, των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών και των χώρων άθλησης,
-οι δαπάνες μισθοδοσίας των Σχολικών Φυλάκων και εργαζομένων σε προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι / Κοινωνική Μέριμνα και για ΑμεΑ και
-οι δαπάνες μισθοδοσίας για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων

Σχεδόν στα 150 εκατ. ευρώ φθάνει τελικά η δόση των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ) Απριλίου μετά την πρόσφατη οριστική συμφωνία της ΚΕΔΕ με τον υπουργό Οικονομικών.

Όπως προβλέπει απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, η τακτική επιχορήγηση για τον Απρίλιο φθάνει το ποσό των 149.054.510,55 € , εκ των οποίων 11.084.700,00 € θα παρακρατηθούν υπέρ των ΤΠΔΚΥ και ΤΕΑΔΚΥ (πρώην ΤΑΔΚΥ) για μερική ή ολική εξόφληση οφειλών Δήμων, ενώ τα υπόλοιπα προορίζονται για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους και κατά προτεραιότητα δαπανών μισθοδοσίας του προσωπικού τους.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.