powered by Surfing Waves

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Πρόγραμμα MiSRaR


Το έργο MiSRaR υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος INTERREG IVC την τριετία 2010-2012 κατά την οποία οι συμμετέχοντες ανταλλάσουν εμπειρίες και τεχνογνωσία σε μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με τη διαδικασία μετριασμού χωρικών κινδύνων/καταστροφών, όπως πλημμύρες πυρκαγιές, τεχνολογικά ατυχήματα κ.τ.λ. Στο έργο συμμετέχουν 7 εταίροι από 6 χώρες. Από ελληνικής πλευράς συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.

Έχουν ήδη διοργανωθεί 15 θεματικά σεμινάρια και απομένει άλλο 1, το οποίο θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιουλίου στο Aveiro της Πορτογαλίας. Στα πλαίσια του προγράμματος θα συνταχθούν τρία φυλλάδια και ένα εγχειρίδιο για την άμβλυνση κινδύνων στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον, το υλικό αυτό θα μεταφραστεί και στις γλώσσες των εταίρων (ολλανδικά, ιταλικά, ελληνικά, πορτογαλικά, βουλγάρικα και εσθονικά).

Ήδη το πρώτο φυλλάδιο του έργου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του έργου (http://www.misrar.eu/) και εντός του 2012 θα αναρτηθούν τα υπόλοιπα φυλλάδια και το εγχειρίδιο άμβλυνσης κινδύνων.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.