powered by Surfing Waves

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Με νέες προσλήψεις, φωτισμούς γηπέδων και πολιτιστικά θα ασχοληθεί το δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη

Ανακοινώθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Μαντουδίου, την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 και ώρα 19.00 μ.μ .

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το θέμα της πρόσληψης  20 ατόμων με σχέση ανταποδοτικού χαρακτήρα (δηλαδή θα πληρωνεται απο τα τέλη φωτισμού και καθαριότητας)  διάρκειας έως 8 μηνών. Θα αποφασισθεί να γίνουν προσληψεις για 8 μήνες (μέσω ΑΣΕΠ) ή θα τις σπασουν  σε δίμηνα για να μπορέσουν να προσλάβουν άτομα ετός ΑΣΕΠ.

Θα συζήτηθούν τα πιο κάτω θέματα:

1. Πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμου για το Καλοκαίρι 2012.

2. Πρόσληψη προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα διάρκειας έως 8 μηνών.

3. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ»
4. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΛΙΜΝΗΣ»
5. Τροποποίηση Προγραμματικής Σύμβασης Με την ΔΕΥΜΛΑ για την εκτέλεση του έργου «ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΡΟΥΠΙΟΥ Δ.Δ ΔΑΦΝΟΥΣΑΣ»
6. Καρποφορία ελαιώνων

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.