powered by Surfing Waves

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

1ο Συνέδριο Δικτύου Κοινωφελών Δημοτικών Επιχειρήσεων


Με πρωτοβουλία τηςΚοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 28 Ιουνίου, στις 11:00, στο Ολυμπιακό Μουσείο, στησυμβολή των οδών Αγ. Δημητρίου και 3ης Σεπτεμβρίου, το 1o Συνέδριο Δικτύου Κοινωφελών Δημοτικών Επιχειρήσεων των Περιφερειών Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στόχος του συνεδρίου είναι ο σχηματισμός και η συγκρότηση ενός φορέα ο οποίος θα συντονίσει τις δυνάμεις των Δημοτικών Κοινωφελών Επιχειρήσεων, ενώ ταυτόχρονα θα εντοπίζει και θα επιλύει σε επίπεδο φορέα τα προβλήματα που υπάρχουν.

Στο Συνέδριο, έχουν προσκληθεί 80 Δημοτικές Επιχειρήσεις και έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή 60 από αυτές. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και εκπρόσωποι πολιτειακών φορέων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Επίσης, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού δικτύου AGE Platform Europe και της μη κυβερνητικής οργάνωσης 50+. Η AGE Platform Europe είναι ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο που ασχολείται με θέματα τρίτης ηλικίας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.