powered by Surfing Waves

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Στη Χίο η 1η Συνάντηση του Προγράμματος «Τόπων Ευφορία»



Οι εταίροι του Προγράμματος «Τόπων Ευφορία» πραγματοποιούν την 1η Συνάντηση Εργασίας στη Χίο 26 και 27 Ιουνίου με αντικείμενο: «Σύγχρονες μέθοδοι προβολής διατροφικών προϊόντων».

Το Πρόγραμμα «Τόπων Ευφορία»: Διατροφικά Προϊόντα και βιώσιμη ανάπτυξη στις περιοχές συνεργασίας» με συμμετέχοντες εταίρους: το Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου (επικεφαλής εταίρος, Ελλάδα), το Δήμο Σητείας, (εταίρος 2, Ελλάδα) την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Περιφερειακή Ενότητα Χίου και την Αναπτυξιακή Εταιρία Κοινοτήτων Περιοχής Τρόδους Κύπρου έχει ως στόχο να αναδείξει και να προβάλλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τοπικών διατροφικών προϊόντων ποιότητας και να διαδώσει ορθές πρακτικές για την προώθηση τους. Χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα Κύπρος 2007-2013.

Οι Επιμέρους θεματικές ενότητες της Συνάντησης είναι οι ακόλουθες:
Προβολή Διατροφικών Προϊόντων – Η Εμπειρία των Εταίρων
Σύγχρονες μέθοδοι προβολής διατροφικών προϊόντων
Τοπικά Διατροφικά Προϊόντα και Τοπική Ανάπτυξη
Καινοτομική Επιχειρηματικότητα και Τοπική Ανάπτυξη

Η Συνάντηση Εργασίας είναι ανοιχτή σε όσους παραγωγούς / επαγγελματίες επιθυμούν να την παρακολουθήσουν. Επίσης όσοι συμπατριώτες παραγωγοί / επαγγελματίες επιθυμούν να συμμετέχουν με παρουσιάσεις στη Συνάντηση παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Υποστήριξης Αντιπεριφερειάρχη, κα Μ. Κόβα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.