powered by Surfing Waves

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

«Διαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη»


Πρόγραμμα εκδηλώσεων για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών  στο πλαίσιο της «Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας»

Στο πλαίσιο συνεργασίας με την μη κερδοσκοπική εταιρεία Future Library, που υποστηρίζει το φετινό καλοκαίρι την εκστρατεία «Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας» σε 70 βιβλιοθήκες της χώρας, η Δημοτική βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας διοργανώνει, από τις 2 Ιουλίου έως τις 24 Αυγούστου 2012, καλοκαιρινή καμπάνια εκδηλώσεων με τίτλο «Διαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη».

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5-15 ετών και θα πραγματοποιούνται τα απογεύματα, στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξάνδρειας (οδός Φιλίππου 61). Για τη συμμετοχή στα προγράμματα η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά ενδέχεται λόγω περιορισμένου χώρου, να ζητηθεί προεγγραφή με τήρηση σειράς προτεραιότητας.

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας αναφέρει: «Σας προσκαλούμε να έρθετε στη βιβλιοθήκη, να διαβάσουμε παραμύθια, να παίξουμε παιχνίδια, να διασκεδάσουμε με ιστορίες, να εκφραστούμε με δραστηριότητες. O μαγικός κόσμος των βιβλίων μας περιμένει να τον εξερευνήσουμε. Θα επισκεφτούμε το πάρκο απέναντι στη βιβλιοθήκη και θα παίξουμε κάτω από τα δέντρα του. Θα ανακαλύψουμε την πόλη μας, και θα αφηγηθούμε ιστορίες της. Μην χάνετε χρόνο. Δηλώστε συμμετοχή στις δραστηριότητες, ελάτε με τους γονείς και τους φίλους σας. Σας περιμένουμε!»

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.