powered by Surfing Waves

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών


O Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου οργανώνει για δεύτερη χρονιά μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς, για τα παιδιά που δεν έχουν την πολυτέλεια διακοπών ή που οι γονείς τους εργάζονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ημερήσια ποιοτική απασχόληση ψυχαγωγίας, άθλησης και γνώσης. Κατ' αυτό τον τρόπο, θα δοθεί και φέτος στα παιδιά η δυνατότητα κοινωνικοποίησης, ποιοτικής διασκέδασης και χαλάρωσης, σ' ένα ασφαλές και οικείο χώρο, με ομαδικά παιχνίδια και αθλήματα, καθώς και πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αυτό, το οποίο φέτος θα είναι διάρκειας περίπου 2 μηνών, από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου έως την Παρασκευή 24 Αυγούστου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.