powered by Surfing Waves

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Περιζήτητο φέτος το Κυμάσι: Άδεια για καντίνα με ομπρέλες και ξαπλώστρες


Περιζήτητο έχει γίνει φέτος το Κυμάσι όχι μόνο σαν προορισμός λυμάτων αλλά και καταστημάτων αναψυχής. Σε προηγούμενο άρθρο του Ε.Β. είχαν παρουσιαστεί τα καταστήματα που θα ανοίξουν στις παραλίες του Δήμου. Στο Διαύγεια δημοσιεύτηκε η άδεια που έδωσε το Λιμενικό Ταμείο Λίμνης για την τοποθέτηση καντίνας. Η δημοπρασία του δήμου πριν ένα μήνα για 2 θέσεις καντίνας με ομπρέλες στο Κυμάσι είχε αποβεί άγονη. Τρεις καντίνες θα λειτουργήσουν και στις παραλίες της Κρύας Βρύσης, Πηλίου και Αγίας Άννας. Τους ευχόμαστε καλές δουλειές.

Απόσπασμα απο την απόφαση του Λιμενικού Ταμείου Λίμνης έχει ως εξής:


"Α) Εγκρίνει την παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης χώρου εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Κυμασίου (επισυνάπτεται σκαρίφημα) στην Φωτεινή Παλιάτσου από 10/06/2010 έως 10/09/2012, συνολικού εμβαδόν είκοσι ενός (21) τετραγωνικών μέτρων για τοποθέτηση κινητής καντίνας έναντι ποσού των εξακοσίων ευρώ (600,00 €) και ενενήντα (90) τετραγωνικών μέτρων για την ανάπτυξη ομπρελών και ξαπλώστρων, έναντι του ποσού των τριακοσίων ευρώ (300,00 €).

Β) Εγκρίνει την έκδοση άδειας άσκησης υπαιθρίου στάσιμου εμπορίου στη Φωτεινή Παλιάτσου. Σσύμφωνα με την έγκριση καταλληλότητας η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της άδειας λειτουργίας της καντίνας"


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.