powered by Surfing Waves

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Εκπτωτικό πρόγραμμα «Στηρίζω την πόλη μου» προωθεί ο δήμος



Εκπτώσεις για τους δημότες του σε αγαθά και υπηρεσίες προωθεί ο δήμος Κρωπίας. Όπως ανακοινώθηκε η πρωτοβουλία του δήμου ήδη δρομολογείται καθώς έχουν γίνει οι πρώτες συναντήσεις με την Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Κορωπίου.

Η πρωτοβουλία του δήμου σκοπεύει στη δημιουργία ενός πρακτικά υλοποιήσιμου μετώπου κοινωνικής πρόνοιας, αλληλεγγύης και δημιουργικής στήριξης, τόσο των δημοτών όσο και των επαγγελματιών της πόλης. Επιπλέον η πρωτοβουλία αυτή έχει και μια άλλη διάσταση, αυτή της ανάδειξης του Κορωπίου και ιδιαίτερα του εμπορικού κέντρο της πόλης ως ανάχωμα στα εμπορικά μεγαθήρια που λειτουργούν στα Μεσόγεια. Στην τελευταία συνεδρίαση με τον εμπορικό κόσμο του Κορωπίου ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κώστας Δήμου παρουσίασε ένα πρωτότυπο εκπτωτικό πρόγραμμα προς τους δημότες, στο οποίο εθελοντικά καλούνται να συμμετέχουν τα εμπορικά καταστήματα και κάθε ατομική επιχείρηση. Τα ποσοστά έκπτωσης ξεκινάνε από 10% και πάνω ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε επαγγελματία.

Ο Δήμος Κρωπίας έχει ήδη προετοιμαστεί τεχνικά και ουσιαστικά για την παροχή των απαραίτητων μέσων για την υλοποίηση της πρότασης χωρίς καμία επιβάρυνση όσων συμμετέχουν. Η λίστα των συμμετεχόντων με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες θα αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κρωπίας και σε δημοσιογραφικούς ιστότοπους ή άλλες εφαρμογές δικτύωσης. Ο κ. Δήμου παρουσίασε επίσης, το αυτοκόλλητο σήμα, που θα έχει κάθε μέλος –επαγγελματίας στο κατάστημά του, την εκπτωτική κάρτα που θα έχουν οι δημότες με το σύνθημα «Στηρίζω την πόλη μου» και το έντυπο της συμμετοχής των επαγγελματιών στο πρόγραμμα. Πρέπει εξάλλου να σημειωθεί, ότι η πρόταση του Δήμου Κρωπίας έχει ήδη συζητηθεί σε επίπεδο Δ.Σ της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Κορωπίου.
και έχει συμφωνηθεί να υλοποιηθεί, πάντα σε εθελοντική βάση.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.