powered by Surfing Waves

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ο δήμος "επενδύει" 32.000 Ευρώ στο «Φωτισμό του Γηπέδου Αγίας Άννας»

Εν μέσω  κρίσης που αναπτυξιακές επενδύσεις που φέρνουν αποσχόληση γίνονται περισσότερο επιτακτικές ιδιαίτερα στη περιοχή μας, ο υπερχρεωμενος δήμος κατασπαταλά  τα  ολιγοστα χρήματα απο την επενδυτική επιχορήγηση (ΣΑΤΑ) σε  αθλητικές υποδομές. Μετά τα 90.000 ευρώ που επένδυσε στο χλοοτάπητα  του γηπέδου του Πηλίου, τώρα  "επενδύει" 32.000 ευρώ σε φωτισμό του γηπέδου της Αγίας Άννας.  Το 2011 ο δημος  έλαβε 642 χιλιαδες ευρώ κρατική επιχορήγηση απο το ΣΑΤΑ που προορίζονται αποκλειστικά για επενδυτικές δραστηριότητες.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την μελέτη για την εκτέλεση του έργου «Φωτισμός Γηπέδου Αγίας Άννας» Προϋπολογισμού δαπάνης 32.000,01 € .

 Καθορίζει όπως το έργο εκτελεστεί με δημοπρασία , με πρόχειρο διαγωνισμό , για την ανάδειξη του αναδόχου εκτέλεσης του έργου

 Η πληρωμή του έργου θα γίνει από ΣΑΤΑ 84/25-4-2012 απόφαση του Δ.Σ. 12.000,00 € και θα παρθεί και νέα απόφαση για το οριστικό ποσό που θα προκύψει .

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.